MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Woven Accents – One Love

1 kommentar

Jag upptäckte precis att jag inte har skrivit om mattor sedan inlägget om Per Holknekts matta Down. Slarvigt. Mattor är så viktigt! Jag skyller bland annat på att jag var tvungen att spendera ett par dagar i Båstad för att se till att säsongspremiären på Pepes Bodega gick bra. Det gjorde den. Mycket bra. Tveksamt om det hade med mig att göra överhuvud taget. Men bra var det. Mycket bra. Har ni inte varit där så se till att fixa det. Skriv upp det på att-göra-listan och låt värdskapet i världsklass från Fredrik Strebel och Fredrik Olofson hänföra dig.

Nu till mattorna.

Los Angeles-baserade mattföretaget Woven Accents har samlat ett gäng kreativa människor för att låta konsten få en inverkan på mattorna. Projektet heter One Love. Här kommer mina fem favoriter från det projektet. Inga problem alls att ha dem hemma på golvet. Inga problem alls.

Tanya-Nolan_Takeover-Control-woven-accents-rug

Tanya Nolan – Take Over Control

Defer_One-Love-woven-accents-rug

Defer – One Love

Jonas-Bergkvist_Kaleidoscope-BLUE-woven-accents-rug

Jonas Bergkvist – Kaleidoscope

GrafittiLove_RodrigoValles-woven-accents-rug

Rodrigo Valles – Graffiti Love

MAR_Untitled-woven-accents-rug (1)

Och till slut This Means Mar – My Kind Of

 

Förstår ni nu hur viktigt det är med matttor? När ni köper så tänk på en sak. Storleken. En matta ska alltid vara större än vad ni tror ni behöver. Alltid.

/m

 

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Woven Accents – One Love

  1. ENDAST tack vare din närvaro blev premiären en succé! Nästa år kör vi tigerklänningar, båda två!

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.