MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Bokmässan 2019 – Social media crash course

1 kommentar

Nu börjar äntligen Bokmässan närma sig. Det kreativa klustret #bokmässanworkshop är taggat och på tårna. De fyra dagarna som våra workshops håller på, kommer att göra skillnad. Bredden i vårt utbud är fantastiskt och möjligheterna är oändliga. Det finns massvis för dig att lära och massvis för oss att lära ut. Hoppas verkligen att vi ses i Göteborg under Bokmässan 2019.

 

Jag kommer att köra en superintensiv workshop om den förtrollande världen vi kallar Instagram. På 60 minuter kommer du att få lära dig precis allt om den just nu snabbast växande sociala medier-appen. Med över en miljard användare världen över så är Instagram en orimligt viktig faktor i såväl varumärkesbyggande som marknadsföringskanal men även som interaktionsplattform och storytellingverktyg.

Jag ger dig handfasta, verkliga verktyg för hur du ska lyckas. Verktyg du direkt kan börja använda och ganska omgående kan se och mäta lyckade resultat med.

Jag visar dig hur algoritmen fungerar, hur du skapar engagemang, hur du får fler likes, fler följare och mer trafik.

Naturligtvis ingår hela presentationen som PDF i kursavgiften. På det viset kan du koncentrera dig helt och hållet på det jag säger och eller din medhavda lunch.

 

Jag kör min #socialmediacrashcourse följande dagar:

Torsdag 26/9 kl 12-13

Fredag 27/9 kl 12-13

Lördag 28/9 kl 12-13

Söndag 29/9 kl 13-14

Vill du läsa mer om min kurs så hittar du info HÄR och vill du läsa mer om hela programmet till #bokmässanworkshop så hittar du det HÄR. OBS! Några av kurserna är redan slutsålda.

 

/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “Bokmässan 2019 – Social media crash course

  1. Helt off topic, men Jysk har redan gått ut med sina juldekorationer. Det är dags att skaka liv i trådarna från förra året..

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.