MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

5 inredningstips

1 kommentar

Jag vet hur du känner dig. Du står där och tvekar på om du ska ha ranunkler eller blåbärsris i Itallavasen. Under tiden du funderar och bearbetar din beslutsamhetsångest griper din respektive in och bestämmer att det ska vara papegojtulpaner i Kirschnervasen. Typiskt.
För att underlätta och bygga upp ditt självförtroende i heminredandets ädla konst kommer här 5 handfasta och stilsäkra framgångstips.
Din entré är viktig, här ska du placera något som utstrålar stilsäkerhet, trendmedvetenhet och klass.
En klädhängare passar bra. Helst en snygg. Helst en i koppar. Helst denna.
Martinreda-Babe-2 Martinreda-Babe-1
Babe av Anna Kraitz . Perfekt!
Nästa stopp är köket. Här brukar rödlöken och limen frodas tillsammans med färsk basilika och citronmeliss.
Strunta i det. Less is more. Men det som är less måste vara important! Välj med omsorg, någon som kännetecknar vem du är och hur hård du är. Valet är enkelt. Det blir ett doftljus.
Martinreda-doftljus-1
Ja, doftljus är ett måste. På Floramor & Krukatös kan du välja ännu hårdare alternativ.
Bra allmänbelysning är ett måste. Det är också ett måste att den är snygg. Oroa dig inte Buster + Punch har fixat det.
Lampa2 Martinreda-Busterandpunch
Eftersom du redan är hyfsat trendkänslig så har du slängt ut alla dina prydnadsananaser. Frågan är bara vad du ska ersätta dem med? Jo, med korall såklart! Korallen är den nya ananasen. Köp nu för Guds skull inte äkta korall. Den behövs i havet. Fake ska det vara!
Martinreda-Korall
Nästa steg, som faktiskt alla inredare helt och hållet har glömt bort när det kommer till styling av hushåll, är ljudkulissen. Här, återigen, är det viktigt att det återspeglar hur väl insatt du är i vad som gäller. Musiken blir pricken över i:et i din inredning. En platta du kan spela från början till slut under tiden som dina gäster går runt och njuter av din goda smak är Modymann´s senaste platta Moodymann
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

En tanke på “5 inredningstips

  1. Ping: INRED MED KORALL

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.